Függetlenül attól, hogy helyet keres a barátaival való társalgáshoz, vagy egy találkozóhelyet, egy kávézó határozottan az a hely, amelyet érdemes meglátogatni. Mert Komárom egy modern hely, található ott néhány minőségi kávézó, amelyeket az emberek ismernek a városon kívül is. Így élvezheti reggeli presso vagy cappuccino-ját akár a térre néző teraszon, vagy az egyik kávézóban, ahol a frissen pörkölt kávé aromája áramlik.

Green Coffee

A kávézó sok látogató számára vonzó nemcsak a kellemes, nem dohányzó környezete miatt, hanem a kis dolgok miatt is, amelyek kellemes légkört teremtenek. Ha ízletes kávét szeretne kortyolgatni, amely többféleképpen elkészíthető, különféle süteményeket és tortákat, vagy friss gyümölcs- vagy zöldségleveket akkor ez a hely a kedvence lehet. Nyáron kávét vagy vegyes italt is fogyaszthat a Šeko Center épület teraszán.

Cafe Laro Restobar & Vintage Gallery

Első pillantásra a látogató úgy érzi, hogy maga az üzlet lélegzik, pontosabban vintage stílusban. A kávézót vintage elemek egészítik ki, amelyek a hétköznapi kávét rendkívüli élvezetessé teszik a szemnek. A kávé mellett a házi készítésű desszertek is élvezhetők. Télen a friss tea felmelegít, nyáron pedig a teraszon ülhet, ahol úgy érzi, hogy a saját kertjében ül, nem pedig a Matica slovenská épületének közelében.

De Luxxe Cafe

A délutáni sétát a Komáromi tér körül nemcsak jó kávéval, hanem különösen egy jó kávézóban is koronázhatja. A folyékony arany szerelmesei nemcsak az előkészítési módszerek széles választékát, hanem a Green Plantation kávét egy helyi pörkölőtől is élvezhetik. Ezt az egyediséget különösen a kávéfőzők fogják értékelni, akik így biztosak lesznek abban, hogy nem csak frissen őrölt kávé, hanem frissen pörkölt kávé is megjelenik a poharukban.

Café Monarchia

Ha olyan helyet keres, ahol a kedvenc kávé mellett kulturális élmény is található, akkor a megfelelő helyen van. Noha a kávézó bármely máshoz hasonlóan működhet, napi rendszerességgel galériává, előadóteremmé, koncertteremmé vagy szórakoztató sarokká változtatják. Itt különféle játékokat, beszélgetéseket vagy koncerteket élvezhet. A kávézó érdeklődésének megfelelően különféle műhelyeket is szervez, például az arttex iránt érdeklődőknek. Tehát nem csak egy kellemes kávé mellett ülhet, hanem változatos programmal rendelkező környezetben is lehet az az Európai udvaron.

Praliné Cakeshop & Cafe

Ebben a kávézóban bárki aki szeret élvezni a jó kávé mellett egy finom torta szeletet is, akkor jó helyen van. Az étterem minden nap frissen rengeteg ízletes tortát és desszertet kínál, amelyek a kávézó hangulatos belső részében vagy a tágas teraszon fogyaszthatók. Természetesen nyáron is a hely széles választéka friss limonádét kínál és különféle fagylaltízeket is. A kávézó minden nap üdvözli a látogatókat a Gútsky rad 5 állandó székhelyén.

Kávy sveta

A Kávy sveta egy olyan családi vállalkozás, amely a kávézók üzemeltetése mellett kávéfőzést is végez. A Komáromi üzemben akár 50 kávéfőzési módot, valamint 50 tea-specialitást és ízletes, Közép-Európából származó borokat is kínálnak. Délutáni kávéja mellet fogyaszthat egy-egy helyi desszertet is. Kicsik és nagyok számára argentin forró csokoládét is kínálnak. Látogasson el az újonnan megnyílt kávézóba egy kávézóval a Klapka György tér 5 címen.

Laser Arena

Szórakoztatni akarja gyermekét, de még nem volt reggeli kávéja? A Laser Arénábanezt a két dolgot egyszerre el tudja intézni. Az ízletes olasz kávé mellett ez a hely olyan környezet kínál, ahol gyermeke szórakozhat, akár konzolon, akár lézerjátékkal a barátaival. Az új szórakozó hely a Shopping center bevásárlóközpont épületében található.

Reméljük, hogy inspiráltuk Önt a listánkkal, és kiválasztja a reggeli kávéval kapcsolatban az egyik említett kávézót.